Abonare Newsletter

Specialistii revistei

Barbara Promberger

De profesie biolog, Barbara este specialistul nostru în călărie de anduranță, autoarea rubricii de specialitate din revista ”Calul meu.” Recent, Barbara a reușit o performanță unică pentru echitația de anduranță din România, clasându-se pe locul al treilea la Derby-ul Internațional FEI de la Babolna (Ungaria), după parcurgerea unui traseu de 169 km.

 

 

 

 

Maria Ardelea (Bogoescu)

Maria este instructor de călărie, cu o experiență de peste 17 ani în domeniu. Campioană balcanică la dresaj, în 2004, performanță obținută la Campionatul Balcanic de dresaj Seniori Echipe, cu calul Șerpaș, Maria este deopotrivă multiplă campioană națională și autoarea rubricilor de inițiere în călărie dar și de terapie, prezentate în fiecare ediție a revistei. Maria este și psihoterapeut de formare cognitiv-comportamentală, cu specializare în terapie sistemică de familie, cuplu și copil, terapie asistată de animale.

 

 

 

Denis Ștefan

Dincolo de actorie, Denis Ștefan este pasionat de cai, călărie și de un sport cu totul nou în România- tirul cu arcul de pe cal, ramură pe care își dorește să o popularizeze în România. Denis este deopotrivă specialist în dresaj natural, implicat într-un proiect național de anvergură -”Caii României”, program ce-și propune informarea publicului român cu privire la tehnicile de dresaj natural al calului.

 

 

 

dr. Vadim Vârgolici

Cunoscut proprietarilor de cai de sport din România, dar și sportivilor care participă în competițiile de echitație din țară, doctorul Vadim Vârgolici este medic al Federației Ecvestre Internaționale, cu o solidă experiență în medicina veterinară sportivă și nu numai. Împătimit al echitației, domnul dr. concurează deopotrivă la amatori în competițiile de sărituri.

 

 

 

dr. Dragoș Petrache

Este medic veterinar, membru A.V.E.R (Asociația Veterinarilor din România). Este de asemenea iubitor de cai și călărie, fiind proprietar de cai din rasa Frizian și membru al celei mai importante asociații de creștere a cailor frizieni din Europa- K.F.P.S(Olanda).

Logare Utilizatori

Facebook

Parteneri