Abonare Newsletter

Salonul Calului, la Bucuresti

"Salonul Calului", primul eveniment integrat din România dedicat activităților economice și de afaceri, sportive și culturale ecvestre, se va desfășura în premieră pentru România, în perioada 21-30 septembrie 2012, lângă București (DN1).

Organizat clubul de echitație Equestria, Salonul Calului își propune să aducă în România modelul faimosului "Salon du Cheval" din Paris.

Derulat pe parcursul a zece zile, "Salonul Calului" va include acțiuni dedicate publicului specializat (proprietari de herghelii, cluburi de echitație, proprietari de cai, producători din domeniu), cât și publicului larg și tuturor admiratorilor acestui sport nobil. Evenimentul va găzdui una dintre etapele pentru Europa de Est a competițiilor acredite FEI (Federația Internațională de Echitație) – Rolex Grand Prix, cu o largă participare internațională, precum și Concursul internațional Marele Premiu al Municipiului București.

În premieră pentru România, va avea loc prima licitație de cai de competiție și performanță pentru specialiști sau pasionați de cai. Agenda evenimentului mai cuprinde prezentări de cai, vânzare directă, standuri de prezentare produse și echipamente ecvestre, alături de un amplu program de spectacol ecvestru: parade, acrobații, dresaj, cascadorii etc.

În prezent, România deține locul 5 în lume în ceea ce privește numărul de cai, iar specialiștii occidentali apreciază că România deține cel mai mare potențial în domeniul hergheliilor de cai de curse, din Europa Centrală și de Est.

Logare Utilizatori

Facebook

Parteneri