Abonare Newsletter

Medalii romanesti la concursul de sarituri de la Arezzo

România a avut un start bun la concursurile de călărie internaționale desfășurate în perioada 15 martie, respectiv 17 aprilie, la Centrul de Echitație Arezzo, Italia. Aceștia s-au prezentat de la cele mai bune cluburi de echitație din țară, pentru a câștiga marele premiu.

Irina Ștefania Mateescu cu calul Patima a concurat la categoria copii / juniori, iar Norbert Schumann au câștigat locul I la categoria cai tineri – 7ani cu Cassina și Lagerfeld. O altă performanță notabilă este cea a lui Ionel Bucur care și-a adjudecat locul I alături de Impact la categoria cai tineri - 5 ani.

Centrul de Echitație de la Arezzo (Italia) este una dintre cele mai mari arene ecvestre specializate în sărituri peste obstacole. Centrul se întinde pe o suprafață de 32 de hectare, 118.000 mp de construcții rezercate cailor și călăreților, trei arene competiționale (dintre care una din iarbă de 1,8 ha, considerată a fi una dintre cele mai bune arene din lume), trei arene de antrenament și un manej interior prevăzut cu 400 de boxe permanente.

Nu întâmplător, centrul găzduiește câteva dintre cele mai importante evenimente ecvestre din lume: Toscana Tour, Global Champions Tour, Rider Tour, Equestrian Style, Pony Mania, CSIO Junior și Călăreți tineri, CSIO Pony, Campionatele Italiene Absolute, Finalele circuitului FISE-UNIRE etc.

Logare Utilizatori

Facebook

Parteneri