Abonare Newsletter

Clubul Equestria a redeschis sezonul competitional

Odată cu venirea primăverii, clubul "Equestria" din Tâncăbești a reluat antrenamentele în aer liber, și a redeschis sezonul la plimbări călare, pentru elevii amatori să se bucure de vremea bună și de farmecul peisajului natural din împrejurimi.

În pregătirea sezonului competițional 2012, Clubul Equestria a avut recent un invitat de marcă, dl. Volker Wulff, care conduce o importantă companie de organizări de concursuri ecvestre din Germania, En Garde Marketing GmbH, cu o experiență incontestabilă în întreaga Europă și nu numai. Astfel, în ultimii 20 de ani, Volker Wulff a fost organizator sau co-organizator al unora din cele mai importante competiții de echitatie: finalele Cupei Mondiale de sarituri, FEI World Cup: 2002 Leipzig – Germania, 2006 Kuala Lumpur – Malayezia și finala din 2011, care a avut loc la Leipzig. Din anul 2000, este organizatorul faimosului "Derby de la Hamburg" (concurs cu o vechime de peste 90 de ani), dar și al etapei de la Hamburg a celebrului "Global Champions Tour" , cel mai bine premiat turneu de echitație din lume.

De asemenea, odată cu redeschiderea sezonului, Clubul Equestria a pregătit oferte speciale pentru iubitorii acestui sport nobil, dornici să-și perfecționeze abilitățile de echitație, dar și să se bucure în tihnă de binefacerile peisajului, în compania cailor preferați.

Logare Utilizatori

Facebook

Parteneri